Tratamente la domiciliu

image Pentru pacientii care necesita

tratamente medicale si care

nu pot sa se deplaseza,

sau care prefera sa ramana...

Detalii

Ambulanta

imageServiciul de ambulanta Nursing

Medica este dotat cu ambulante

si aparatura la cele mai

inalte standarde si

ofera asistenta

Detalii

Oxigen

imageOxigenoterapia va poate

prelungi viata:

Fara butelii de oxigen

Fara pericol de explozie...


Detalii

Tratamente la domiciliu Sibiu

Pentru pacientii care necesita tratamente medicale si care nu pot sa se deplaseza, sau care prefera sa ramana la domiciliu, am format o echipa profesionista de medici si asistente medicale care sa ofere aceste servicii in cele mai bune conditii.

Astfel pacientului i se administreaza tratamentul recomandat de medicul curant, la standardele actuale, beneficiind de confortul propriei case, de prezenta si ajutorul celor dragi.

Enumeram cateva dintre beneficiile tratamentului la domiciliu: prezenta si suportul permanent al familiei, confortul si mediu familiar cu care pacientul este invatat, accesul la baia proprie,

Serviciile medicale pe care le putem asigura la domiciliu: consultatii medicale, electrocardiograma, monitorizarea starii de sanatate, tratamente: perfuzii, injectii, clisma, paracenteza, sondaj vezical si nazogastric, pansamente, recoltare de analize medicale, masurare la domiciliu a glicemiei, colesterol, trigliceride.

Serviciile acordate la domiciliu se pot efectua contra cost, iar pentru pacientii care se incareaza in normele Casei de Asigurari Sibiu, acestea pot fi decontate de catre aceasta. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Recent am deschis Centrul Medical Nursing Medica plus, unde prin stationarul cu 2 paturi, puteti beneficia te tratament zilnic. Deasemenea in cadrul Centrului Medical efectuam investigatii si consultatii de specialitate.

 

Nou la Nursing Medica !

Prin noile servicii oferite,Centrul Medical Nursing Medica Plus, a deschis Centrul de Consultatii si Tratamente Pentru Adulti, unde va ofera accesul rapid si promt la consultatii, tratamente si investigatii complementare.

Pentru orice problema medicala, la noi gasiti zilnic:

  • medic pentru consultatii,
  • posibilitatea de a efectua in regim de urgenta analize de sange pentru stabilirea unui diagnostic (hemoleucograma, biochimie, examen de urina, glicemie, colesterol, trigliceride),
  • investigatii (electrocardiograma, ecografie),
  • tratamente medicale (injectii, perfuzii, pansamente, suturi plagi, suprimare fire de sutura, aerosoli, infiltratii, etc),
  • oxigenoterapie si transport cu ambulanta.
foto-stefan
Dr. Stefan Beckert
Medic specialist
medicina de urgenta
competenta ecografie generala

foto-nicolae

Dr. Nicolae Solica
Medic