Tratamente la domiciliu

image Pentru pacientii care necesita

tratamente medicale si care

nu pot sa se deplaseza,

sau care prefera sa ramana...

Detalii

Ambulanta

imageServiciul de ambulanta Nursing

Medica este dotat cu ambulante

si aparatura la cele mai

inalte standarde si

ofera asistenta

Detalii

Oxigen

imageOxigenoterapia va poate

prelungi viata:

Fara butelii de oxigen

Fara pericol de explozie...


Detalii

Asistenta medicala de urgenta - Ambulanta Sibiu

Serviciul de ambulanta Nursing Medica este dotat cu ambulante si aparatura la cele mai inalte standarde si ofera asistenta medicala de urgenta in orasul si judetul Sibiu, prin cele 3 compartimente:

  1. Asistenta medicala de urgenta,
  2. Consult cu medic la domiciliu,
  3. Transport medical,
  4. Asistenta medicala la evenimente si competitii.

Deasemenea Serviciul de ambulanta asigura transport medical cu ambulanta in tara si in afara acesteia, transport pentru consultatii si investigatii, externari la domiciliu. Personalul medical este alcatuit din medici si asistenti medicali cu multa experienta, capabili sa intervina in cazuri critice.

Dispunem de Ambulante performante pentru a putea realiza serviciile de asistenta si transport medical in cele mai bune conditii, atat din punct de vedere al asigurarii asistentei medicale, cat si din punct de vedere al confortului pacientului. Prin compartimentul de urgenta asiguram asistenta medicala la competitii si manifestari sportive.

Deasemenea putem asigura escorta medicala pentru pacientii care calatoresc si au nevoie de asistenta medicala. Modalitatiile de acoradare a serviciilor de urgenta este prin apelare directa la numerele proprii de telefon (0369.444.888), sau prin apelare la serviciul 112 si solicitarea deplasarii unui echipaj al Serviciului de Ambulanta Nursing Medica.

SNC00126_resize