Tratamente la domiciliu

image Pentru pacientii care necesita

tratamente medicale si care

nu pot sa se deplaseza,

sau care prefera sa ramana...

Detalii

Ambulanta

imageServiciul de ambulanta Nursing

Medica este dotat cu ambulante

si aparatura la cele mai

inalte standarde si

ofera asistenta

Detalii

Oxigen

imageOxigenoterapia va poate

prelungi viata:

Fara butelii de oxigen

Fara pericol de explozie...


Detalii

Asistenta medicala de urgenta - Ambulanta Sibiu

Serviciul de ambulanta Nursing Medica este dotat cu ambulante si aparatura la cele mai inalte standarde si ofera asistenta medicala de urgenta in orasul si judetul Sibiu, prin cele 3 compartimente:

 1. Asistenta medicala de urgenta,
 2. Consult cu medic la domiciliu,
 3. Transport medical,
 4. Asistenta medicala la evenimente si competitii.

Deasemenea Serviciul de ambulanta asigura transport medical cu ambulanta in tara si in afara acesteia, transport pentru consultatii si investigatii, externari la domiciliu. Personalul medical este alcatuit din medici si asistenti medicali cu multa experienta, capabili sa intervina in cazuri critice.

Dispunem de Ambulante performante pentru a putea realiza serviciile de asistenta si transport medical in cele mai bune conditii, atat din punct de vedere al asigurarii asistentei medicale, cat si din punct de vedere al confortului pacientului. Prin compartimentul de urgenta asiguram asistenta medicala la competitii si manifestari sportive.

Deasemenea putem asigura escorta medicala pentru pacientii care calatoresc si au nevoie de asistenta medicala. Modalitatiile de acoradare a serviciilor de urgenta este prin apelare directa la numerele proprii de telefon (0369.444.888), sau prin apelare la serviciul 112 si solicitarea deplasarii unui echipaj al Serviciului de Ambulanta Nursing Medica.

SNC00126_resize

 

Tratamente la domiciliu Sibiu

Pentru pacientii care necesita tratamente medicale si care nu pot sa se deplaseza, sau care prefera sa ramana la domiciliu, am format o echipa profesionista de medici si asistente medicale care sa ofere aceste servicii in cele mai bune conditii.

Astfel pacientului i se administreaza tratamentul recomandat de medicul curant, la standardele actuale, beneficiind de confortul propriei case, de prezenta si ajutorul celor dragi.

Enumeram cateva dintre beneficiile tratamentului la domiciliu: prezenta si suportul permanent al familiei, confortul si mediu familiar cu care pacientul este invatat, accesul la baia proprie,

Serviciile medicale pe care le putem asigura la domiciliu: consultatii medicale, electrocardiograma, monitorizarea starii de sanatate, tratamente: perfuzii, injectii, clisma, paracenteza, sondaj vezical si nazogastric, pansamente, recoltare de analize medicale, masurare la domiciliu a glicemiei, colesterol, trigliceride.

Serviciile acordate la domiciliu se pot efectua contra cost, iar pentru pacientii care se incareaza in normele Casei de Asigurari Sibiu, acestea pot fi decontate de catre aceasta. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Recent am deschis Centrul Medical Nursing Medica plus, unde prin stationarul cu 2 paturi, puteti beneficia te tratament zilnic. Deasemenea in cadrul Centrului Medical efectuam investigatii si consultatii de specialitate.

 

Oxigen la domiciliu Sibiu

Oxigenoterapia va poate prelungi viata:

 • Fara butelii de oxigen
 • Fara pericol de explozie
 • Fara alte costuri suplimentare
 • Usor de manevrat si utilizat
 • Include masca sau ochelari nazali

Indicatii pentru oxigenoterapie:

 • Boli pulmonare cronice: Astm bronsic, BPC, Fibroza pulmonara, etc;
 • Cancer bronho-pulmonar;
 • Sindromul de apnee in somn;
 • Alte insuficiente respiratorii si cardiace.

Avantaje ale oxigenoterapiei prelungite la domiciliu:

 • Cresterea duratei de viata;
 • Imbunatatirea duratei si a tolerantei la efort;
 • Ameliorarea starii generale si a statusului mental;
 • Amliorarea insuficientei cardiace si a tulburarilor de ritm.